MAN-ov šou u Krnješevcima

25.04.2011.

U MAN Trucknology® centru u Krnješevcima, od ponedeljka, 16. do petka, 20. maja trebalo bi da se održi Trucknology “drumski” šou, tokom kojeg će posetioci imati mogućnosti da se upoznaju sa najnovijom ponudom čuvenog nemačkog proizvođača kamiona, autobusa i dizel motora.
Ovogodišnji Trucknology roud šou se održava pod motom “MAN u Srcu!”, a cilj mu je da se vlasnicima MAN-ovih kamiona, ali i potencijalnim kupcima, predstave nove tendencije u razvoju komercijalnih vozila. Biće to prilika da se u opuštenoj, porodičnoj atmosferi razmene međusobna iskustva, kao i da inženjeri u razvojnom birou MAN-a čuju iskustva i sugestije sadašnjih vlasnika kamiona ove marke. Organizator najavljuje i nagradne igre sa vrednim nagradama za vlasnike MAN vozila.
Izložena vozila će moći da se testiraju-voze na okolnim saobraćajnicama i u terenskim uslovima, uz prisustvo MAN-ovih stručnjaka iz odeljenja za razvoj i tehniku iz Minhena. Na ovoj manifestaciji će premijerno ce biti prikazan MAN HydroDrive® sistem na troosovinskom kiperu iz familije TGS (poput vozila na fotografiji). Učesnicima će biti demonstrirane uštede koje se mogu ostvariti primenom MAN Euro V EGR rešenja (recirkulacija izduvnih gasova). Takođe ce biti predstavljen MAN-ov koncept EfficientLine – milion kilometara garancije za komercijalno vozilo!
Među eksponatima-test vozilima su još dvoosovinski kiper iz familije TGM, troosovinski smećar iz iste familije, kao i dva tegljača iz familije TGX, od kojih je jedan sa najmoćnijim MAN-ovim motorom – od 680 KS.

Objavljeno u publikaciji Auto, broj 378, 23.4.2011.