AirSERBIA pokreće letove između Kraljeva i Soluna

28.05.2021.

Nacionalna avio-kompanija Srbije saopštava da od 13. jula pokreće sezonske letove između Kraljeva i Soluna.

Letovi Kraljevo – Solun će se obavljati jednom nedeljno, svakog utorka, od 13. jula do 24. avgusta (polazak iz Kraljeva u 08.00, sletanje u Solun u 10.20 časova po lokalnom vremenu, polazak iz Soluna u 10.55 po lokalnom vremenu, sletanje u Kraljevo u 11.20 časova).

Saobraćaj sa Aerodroma Morava ka Solunu trebalo je da se uspostavi prošle godine, ali su planovi odloženi zbog pandemije virusa Covid-19. Letovi do drugog po veličini grada u Grčkoj obavljaće se turboelisnim avionom ATR72.

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo i putnicima iz centralne i južne Srbije omogućiti da iz Niša i Kraljeva lete do popularnih primorskih destinacija tokom letnje sezone. Raduje nas što postepeno širenje mreže destinacija do kojih saobraćamo u aktuelnim okolnostima obuhvata i druge aerodrome u državi, osim našeg matičnog u Beogradu”, izjavio je Jirži Marek /Jiří Marek/, direktor komercijale i strategije u AirSERBIA.

Izvor: AirSERBIA; foto: Aerodromi Srbije

Napomena redakcije:

Ukoliko bi putnik iz Kraljeva poleteo za Solun 20. jula, a vraćao se 27. jula, povratna karta u Economy Standard klasi (ručni prtljag + jedan prtljag mase do 23 kg), 5. juna 2021, po kalkulatoru na oficijelnom sajtu AirSERBIA, koštala bi 14.260 dinara sa svim taksama.