Balkan Hidraulik d.o.o. proslavio prvih deset godina uspešnog poslovanja

07.09.2019.

U prisustvu više stotina uglednih zvanica – poslovnih partnera iz Srbije i inostranstva, medijskih poslenika i prijatelja kompanije, Balkan Hidraulik d.o.o. je 6. septembra na prigodan način obeležio prvih deset godina uspešnog poslovanja. Proslava je održana u kompleksu Kovilovo Resort, na ulasku u Beograd iz pravca Zrenjanina, a imala je i radni i svečani karakter.

Domaćin se postarao da za ovu priliku organizuje izuzetnu izložbu na kojoj su eksponati bila vozila kupaca iz Srbije s hidrauličnim nadgradnjama principala kompanije Balkan Hidraulik d.o.o. na šasijama najpoznatijih kamionskih brendova u Evropi.

Gosti su mogli da razgledaju specijalno nadgrađena vozila svih konfiguracija i različite namene – od klasičnih kipera do najnovijeg nadgrađenog gorostasa s dizalicom koja može da podigne i svih 70 tona.    

Balkan Hidraulik d.o.o. je preduzeće osnovano 2009. godine u Beogradu i bavi se spoljnom i unutrašnjom trgovinom na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Od 2016. godine ima i svoje preduzeće u Bosni i Hercegovini. Osnovna delatnost su prodaja i servis dizalica, kompresora, hidrauličnih komponenti i opreme za komercijalna vozila. Balkan Hidraulik d.o.o. sarađuje sa  svetski poznatim brendovima kao što su HYVA, Penz, Rozzi, Warn, Cramaro, Omars.

Za deset godina kontinuiranog rasta, Balkan Hidraulik d.o.o. je prodao 2.389 kip uređaja, 4.233 pumpi za hidraulične uređaje, 5.920 ventila, 7.736 blatobrana i stekao na stotine zadovoljnih kupaca u Srbiji i tri okolne države.