Četiri kamiona Renault T za ekipu Sauber F1 Team

15.05.2014.

Sauber_f1-team_renault_trucks_2014_1Baš u momentu kada je, trkom za Veliku nagradu Španije, počela sezona takmičenja Formule 1 u Evropi, ekipa Sauber F1 Team je još jednom, četvrti put zaredom, pokazala svoje poverenje u Renault Trucks. Krajem aprila tim je preuzeo četiri vozila Renault Trucks T High sa motorom DTI 13 od 520 KS i kabinom koja ima savršeno ravan pod. Produktivnost vozila Renault Trucks T i izuzetno komforna kabina sa ravnim podom i brojnim fiokama za odlaganje stvari bili su ključni faktori prilikom donošenja odluke o kupovini.

sauber_f1-team_renault_trucks_2014_2Ekipa Sauber F1 Team će koristiti vozila za prevoz personala i opreme na sve evropske Grand Prix trke. Njihov vozni park će imati ukupno 14 Renault Trucks kamiona za dugolinijski prevoz i 12 lakih komercijalnih vozila.

Na ceremoniji kojoj je prisustvovao i Adrijan Zutil /Adrian Sutil/, jedan od vozača, Moniša Kaltenborn /Monisha Kaltenborn/, direktorka ekipe Sauber F1 Team preuzela je ključeve vozila od Lucija Tomana /Luzi Thomann/, generalnog direktora kompanije Thomann Nutzfahrzeuge AG, koja je partner i zastupnik Renault Trucksa. Četiri kamiona Renault Trucks T ofarbani su u boje tima.