Connected Car Awards za Opel Vivaro Life

17.01.2018.

Opel Vivaro Life i Opel Insignia su Heroji digitalizacije – ovako su Auto Bild i Computer Bild, dva renomirana nemačka izdanja opisali pobednike izbora za najbolja digitalno povezana vozila – Connected Car Awards 2017. Glasalo je oko 15.000 čitalaca ova dva magazina, a dva Opelova modela su ostvarila pobede u svojim kategorijama: Opel Insignia je ovojila prtiznanje Connected Car za najbolji digitalno povezan automobil, dok je Opel Vivaro Life, zahvaljujući Navi 80 IntelliLink sistemu i funkciji praćenja saobraćaja u realnom vremenu, dobio najviše glasova za Connected Campervan.

Navi 80 IntelliLink sistem omogućava ažuriranja i sugestije za odabir alternativnih ruta, pre nego što dođe do eventualnog zaglavljivanja u saobraćaju. Njegova funkcija interesnih tačaka na displeju može da prikaže prodavnice i restorane duž rute. Navi 80 IntelliLink sistemom može lako da se upravlja putem sedmoinčnog kolor ekrana osetljivog na dodir, tasterima na upravljaču ili putem glasovne komande.

Ovaj sistem je takođe kompatibilan sa Android Auto funkcijom, što vlasnicima pametnih mobilnih telefona sa Android operativnim sistemom (Lollipop 5.0 i viši) pruža pristup brojnim funkcijama preko info-zabavnog sistema ugrađenog u Opel Vivaro nove generacije.