DAF-ov Road Show i ove godine pobudio veliki interes

22.04.2017.

DAF Road Show, koji svakog proleća, već tradicionalno, „putuje“ po Evropi, i 2017. je prošao kroz Srbiju. Domaćin je, kao i ranijih godina bio uvoznik, prodavac i serviser kamiona poznate holandske marke – beogradska kompanija Braća Crnomarković. I mesto održavanja bilo je isto: veliki, odlično uređen servisno-prodajni centar kompanije u Kovilju, kraj auto-puta Novi Sad-Beograd.

Brojnim gostima – nekadašnjim, sadašnjim i budućim kupcima kamiona ove marke, ali i zaljubljenicima u DAF, 21. aprila Holanđani su predstavili reprezente svih klasa – lake, srednje teške i teške. Svi „putujući“ eksponati su bili raspoloživi za kraće probne vožnje, a domaćin je predstavio i ponudu TRP rezervnih delova za sve marke kamiona i priključnih vozila.

Poseban interes na DAF-ovoj mini izložbi u Kovilju pobudili su novi elektronski bezbednosni sistemi, koji su od 1. decembra 2015. obavezan deo opreme svih novoproizvedenih kamiona u Evropi: upozorenje na nekontrolisano skretanje s pravca i upozorenje i automatsko kočenje u slučaju opasnosti, ali i sistemi koje DAF u svim modelima nudi uz doplatu, recimo, prilagodljivi i predviđajućii tempomat itd.

Holanđani su goste upoznali i sa najvažnijim karakteristikama Euro VI generacije DAF-ovih kamiona. Domaćin se, kao i ranijih godina, pobrinuo za već poslovično dobro posluženje za sve posetioce ove promotivne manifestacije.