Digitalni priručnik za vozače kamiona Volvo

18.03.2012.

Svaki Volvo kamion ima sopstveni jedinstveni priručnik za vozače čiji je sadržaj individualno skrojen prema specifikaciji datog vozila. Sada je moguće i skinuti ga besplatno sa Interneta.
“Digitalni priručnik za vozače u kancelarijskom kompjuteru je praktična komponenta štampane verzije koja se nalazi u kamionu. Na taj način je lako da se brzo pristupi informacijama o vozilu”, kaže Stefan Borjeson /Stefan Börjesson/, menadžer za informacije vozačima u kompaniji Volvo Trucks.
I za vlasnike vozila i za prodavce dobro je da imaju digitalni priručnik, na primer kada vozilo promeni vlasnika. A ako se izubi štampana verzija, uvek je na raspolaganju rezerva (backup) dok se ne naruči i isporuči novi štampani priručnik. Ako vlasnik želi priručnik za vozače u štampanoj ili digitalnoj formi na drugom jeziku koji nije jezik originalne verzije, ni to nije problem.
“Priručnik za vozače koji se skida preko Interneta je besplatan, a do njega se stiže preko web stranice kompanije Volvo Trucks kada se upišu broj šasije, oznaka modela, kontakt detalji i traženi jezik. Posle toga ćemo poslati e-mail sa linkom i odatle se skida priručnik za vozače u PDF formatu. Vrlo je jednostavno”, kaže Stefan Borjeson.
Više infromacija:
http://www.volvotrucks.com/TRUCKS/GLOBAL/EN-GB/TRUCKS/HANDBOOK-ONLINE/PAGES/HANDBOOK-ONLINE.ASPX

Izvor: Volvo Srbija