EUROPART otvorio predstavništvo i u Čačku

10.04.2015.

EuroPart_Serbien_2EUROPART, veliki evropski trgovac rezervnim delovima i opremom za komercijalna i specijalna vozila, nedavno je u Srbiji otvorio još jedno novo predstavništvo – u Čačku. Pored centrale u Krnješevcima, kao i predstavništava u Beogradu i Novom Sadu, ovo je četvrta lokacija EUROPARTA u Srbiji.

„Novo predstavništvo SCG EUROPART d.o.o. – Čačak nalazi se na izuzetno dobroj lokaciji u predgrađu Prislonica, nedaleko od budućeg autoputa A2 i izlaza na dva značajna državna puta“, objašnjava rukovodilac srpskih predstavništava, Dejan Petrovski.

EuroPart_Serbien_1„Naši kupci mogu brzo da dođu do ove lokacije gde ih čeka velika ponuda rezervnih delova, pribora, alata i opreme za radionice, za sada jedinstvena u Srbiji.“ Kao i na drugim tržištima Srednje i Istočne Evrope, i u Srbiji raste potražnja za proizvodima koji su deo ponude robne marke EUROPART. Kupci u Srbiji su prepoznali visok kvalitet proizvoda robne marke EUROPART, koji se testiraju u Nemačkoj i za koje se izdaju nemački sertifikati prema najvišim standardima u auto- moto industriji.

EuroPart_Serbien_3Asortiman robne marke EUROPART sada obuhvata oko 6.000 delova. Pored potrošnih materijala za radionice, kao što su hemijski proizvodi, ulja i alata, kupci mogu pronaći delove za osovine, kočnice, šasije, delove motora, osvetljenje i električnu instalaciju, a na raspolaganju je i veliki izbor opreme i dodatnog pribora. Deo ponude robne marke EUROPART obuhvata, na primer, i diskove za kočnice i kočione obloge, prečistače (filtere), vazdušne jastuke, brisače, pumpe za vodu itd.

EUROPART planira da kontinuirano širi svoju prodajnu mrežu u Srednjoj i Istočnoj Evropi – sa sadašnjih 70, na 100 lokacija. Kompanija sa sedištem u Hagenu, u Nemačkoj, trenutno posluje u 27 država, na 200 lokacija.

 

Izvor: EUROPART – PR