Fotografišite kamione Scania

21.05.2011.

Od 1. aprila do 1. juna 2011. traje nagradna igra u organizaciji Scania Srbija, u kojoj pravo učešća imaju svi zaljubljenici u vozila ove marke i „fanovi“ Scania Srbija na Fejsbuku.
Da bi konkurisali za neku od nagrada, potrebno je da učesnici u ovom periodu pošalju fotografije bilo kojeg Scania vozila – kamiona ili autobusa – koje se učini lepim, simpatičnim, čudnim, velikim, malim, čistim, sjajnim, smešnim, zanimljivim…
Važno je da je učesnik nagradne igre autor fotografije snimljene digitalnim aparatom ili mobilnim telefonom. Fotografije poslate na adresu office@scania.rs će redovno biti objavljivane na Fejsbuk stranici Scania Srbija.
Pri donošenju odluke o pobedniku, žiri će se rukovoditi svojim kriterijumima, ali će svakako jedan od presudnih biti koliko su one „životne“ i originalne. Nagrade za najbolje fotografije su kalendari, majice, novčanici i kačketi sa logom Scania.
Organizator podseća da su učesnici ovog zanimljivog takmičenja u obavezi da potpišitu fotografije i naznače da su ih lično fotografisali.
Objavljeno u publikaciji Auto, broj 377, 09.4.2011.