IVECO predstavio novi S-WAY u Srbiji

20.11.2019.

U prisustvu nekoliko stotina uglednih zvanica – nekadašnjih i sadašnjih kupaca, poslovnih partnera, vlasnika transportnih preduzeća, regionalnih i lokalnih predstavnika kompanije i drugih gostiju iz transportne branše iz Srbije i Severne Makedonije, Iveco je u hali 5 Beogradskog sajma 19. novembra predstavio svoju novu perjanicu – S-WAY, familiju teških kamiona s naprednijim tehnologijama fokusiranim na vozača, s visokim stepenom povezanosti, kamion za narednu deceniju.

Na svečanosti, koju su zajedno organizovali Iveco i ovlašćeni distributer za Srbiju, Auto Čačak Komerc sa svojim partnerima West Truck i Auto MG Commerce, predstavljen je i prvi kupac S-WAY tegljača u Srbiji – Trans Trade, a s njom najodaniji i najveći kupci Iveco i Iveco NP vozila: Euroline, Bekament, Ledi MS, Kolos, LOGOŠPED i Kamenolom Rakovac koji su dobili i personalizovane IVECO S-WAY sertifikate.

Gosti su s posebnom pažnjom razgledali dva „aktera“ dobro organizovane promocije – S-WAY s dizel i s motorom koji pogoni komprimovani zemni gas. Obe verzije se odlikuju značajnim tehničkim novotarijama koje vlasnicima omogućavaju maksimalno korišćenje brojnih pogodnosti „umreženog“, integrisanog transporta, uz ekonomičnu i ekološki održivu eksploataciju, kao i čitav niz telemetrijskih i drugih usluga koje u savremenom transportu postaju bitnije od samog vozila.

S-WAY preuzima sve dobre karakteristike prethodnih generacija Iveco teških kamiona a dodaje novu kabinu, u potpunosti redizajniranu prema potrebama vozača i vlasnika. Zbog jake konkurencije, logističkim operaterima je potreban najviši nivo raspoloživosti, efikasnosti i produktivnosti voznih parkova – zato Iveco tvrdi da novi S-WAY savršeno ispunjava ove zahteve, pružajući kompletan paket funkcija i usluga, razvijenih s fokusom na potrebe vozača, održivost i novi nivo povezivanja koji ima za cilj da smanji ukupne troškove vlasništva.

U tu poslovnu filozofiju se odlično uklapaju modeli s pogonom na prirodni zemni gas – NP vozila, jedino ekonomski i tehnološki održivo alternativno rešenje koje u ovom trenutku, bez velikih ulaganja, zadovoljava potrebe međunarodnog transporta, uz znatno smanjene ukupnih troškova vlasništva i emisije izduvnih gasova

Da bi istakli da dizajn kabine, usmeren ka vozaču, omogućava prvoklasne uslove života i rada u prostranom okruženju, brižljivo ergonomski organizovanom, s dobro isplaniranim rasporedom koji kombinuje funkcionalnost i komfor, prvi test vozači S-WAY kamiona u Srbiji imali su priliku da prethodnog vikenda u realnim uslovima isprobaju nova vozila i svoje utiske saopšte na originalan način – u odličnom promotivnom filmu.