Kaiševi i zatezači kaiševa za Volvo s 20 odsto popusta

02.09.2010.

Za opstanak u sve zahtevnijoj transportnoj „industriji”, potpuna tehnička ispravnost kamiona i autobusa je od presudnog značaja: samo sa 100% spremnim vozilom može se u svemu udovoljiti naručiocu prevoza. Zato je od presudne važnosti da svi vitalni sklopovi na kamionu i autobusu budu u optimalnoj „formi”.
Jedan od takvih je sistem kaiševa i zatezača kaiševa. Većina Volvo vozila ima ugrađene automatske zatezače kaiševa. Oštećenja u sistemu zatezanja kaiševa najčešće rezultiraju brzim „trošenjem” kaiševa, gubitkom optimalnog zatezanja i velikim vibracijama.
Zato je veoma važno da kompletan sistem – kaiš i zatezači – budu blagovremeno zamenjeni kako bi se obezbedila optimalna pouzdanost motora. Uz to, ne treba zaboraviti da kaiševi imaju ograničeni vek, pa ih preventivno treba kontrolisati i po potrebi zameniti, ponekad i pre propisanog vremena.
Volvo brine o korisnicma svojih kamiona i autobusa, pa zato i u septembru omogućava da se važne komponente – ovog puta originalni kaiševi i zatezači kaiševa – nabave uz popust 20 odsto.
Kao i prethodnih meseci, adrese za kupovinu su iste: Volvo centri u Novim Banovcima, Novom Sadu i Čačku. Kupcima ovih delova se i u septembru nudi mogućnost da ih ugrade na istom mestu gde su ih i kupli – u Volvo radionicama – najčešće odmah, ili uz zakazivanje.

Izvor: Volvo d.o.o. Novi Banovci