Kiperi Volvo FMX s povoljnim finansiranjem

18.01.2018.

Specijalno za kupce u Srbiji, Volvo finansijske usluge (VFSI) nude mogućnost finansiranja kupovine novih vozila FMX 8x4R sa kiperskom nadgradnjom zapremine 18 ili 20 m3.

„Ovaj aranžman podrazumeva kreditni otplatu maksimalno do 60 meseci, prva rata dospeva za uplatu šest meseci od dana isporuke, a postoji i mogućnost finansiranja PDV-a, koji se inače vraća kupcima ovakvih dobara – sredstava za rad“, kaže regionalni rukovodilac službe finansiranja, Milovan Eraković.

„Kao i do sada, kamatna stopa je atraktivna, sve administrativne procedure su svedene na minimum, a rok od podnošenja zahteva do realizacije je vrlo prihvatljiv“, naglašava gospodin Eraković.

VFSI u Srbiji već godinama ima brojne korisnike različitih finansijskih aranžmana kojima se klijentima omogućava da bez mnogo formalnosti povoljno kupe nove, ali i korišćene Volvo kamione. Ponuda VFSI je sada specijalno proširena na kategoriju vozila koja su idealna za obavljanje najtežih transportnih operacija u građevinarstvu, putnoj privredi (izgradnji i održavanju saobraćajnica), na površinskim kopovima, u rudnicima, ukratko, svuda gde se od kamiona traži izuzetna robustnost, pouzdanost, snaga i ekonomičnost.