Kompanija Norbert Dentressangle kupila 530 Renault kamiona

17.01.2015.

norbert-dentressangle_1Renault Trucks je nedavno kompaniji Norbert Dentressangle uručio ključeve prvih 100, od ukupno 530 vozila sa oznakom “Garantovano proizvedeno u Francuskoj”. Nakon testiranja sprovedenih u realnim radnim uslovima, vodeća evropska transportna i logistička kompanija bila je impresionirana tehničkim kvalitetima vozila, činjenicom da su proizvedena u Francuskoj i ekološkim karakteristikama motora DTI Euro VI. Kompanija Norbert Dentressangle se odlučila za modele Renault Trucks D i Renault Trucks T, koji nosi titulu Međunarodnog kamiona za 2015 godinu.

Norbert Dentressangle, vodeća evropska transportna i logistička kompanija sa najvećim voznim parkom u Evropi, još jednom je potvrdila svoje poverenje u Renault Trucks, poručivši 530 vozila iz nove serije za nekoliko svojih evropskih filijala. Veći deo porudžbine čine vozila iz serije T, koja će se koristiti za prevoz u regionalnom, nacionalnom i međunarodnom saobraćaju. Poručeno je i 100 vozila iz serije D za distribuciju robe.

Nakon višemesečnog testiranja vozila u realnim radnim uslovima, činjenica da su ovo jedina vozila sa oznakom “Garantovano proizvedeno u Francuskoj” (jedini postojeći sertifikat koji potvrđuje francusko poreklo), bila je odlučujuća za kompaniju Norbert Dentressangle.

Bruno Blin (levo), predsednik Renualt Trucksa i Herve Montjotin, predsednik kompanije Norbert Dentressangle
Bruno Blin (levo), predsednik Renualt Trucksa i Herve Montjotin, predsednik kompanije Norbert Dentressangle

Tokom ceremonije svečanog uručenja, održane u sedištu kompanije Renault Trucks u Sen Prijestu (69), Erve Monžoten /Hervé Montjotin/, izvršni direktor kompanije Norbert Dentressangle, objasnio je zašto je doneo ovakvu odluku: „Isporuka nove Renault Trucks Euro VI serije za mene predstavlja priliku da podsetim javnost da Norbert Dentressangle i dalje ulaže u transportne aktivnosti kojima se bavi već dugi niz godina. Kamioni koje koristimo za nas su od vitalnog značaja, jer nam omogućavaju da ispunimo obaveze prema našim klijentima vezane za kvalitet, zatim obaveze prema našim vozačima vezane za udobnost i bezbednost i, konačno, obaveze u vezi sa zaštitom životne sredine, koje ispunjavamo koristeći ekonomične motore koji ne zagađuju okolinu. Osim toga, ponosni smo što širom Evrope možemo da promovišemo oznaku Garantovano proizvedeno u Francuskoj’, koju nosi proizvod napravljen upravo u onom delu Francuske gde je i naše sedište.”

Učesnicima prigodne svečanosti na kojoj su simbolično uručeni ključevi prve „partije“ kamiona, obratio se i predsednik kompanije Renault Trucks, Bruno Blin: “Drago mi je što Norbert Dentressangle, francuska kompanija sa međunarodnom reputacijom, prepoznaje kvalitet vozila Renault Trucks T, proglašenog za Međunarodni kamion godine 2015. i podržava francusku proizvodnju. Naši kamioni su zaista u potpunosti proizvedeni u Francuskoj, u našim fabrikama u Blenvil sir Ornu, Burg an Bresu i Lionu.”

logo-norbert-dentressangleKompanija Norbert Dentressangle sa svojih 43.200 radnika posluje na međunarodnom tržištu, bavi se logistikom, drumskim transportom, vazdušnim i pomorskim prevozom i prisutna je u 25 zemalja. Na dan 31. decembra 2013. godine promet kompanije je iznosio četiri milijarde evra, uključujući 60% prometa generisanog van područja Francuske. Kompanija Norbert Dentressangle razvija rešenja sa veoma visokom dodatnom vrednošću u okviru tri sektora u kojima je aktivna na evropskom, američkom, afričkom i azijskom kontinentu, postavljajući održivi razvoj u centar svog poslovanja.