Krenuo Volvo demo karavan kroz Srbiju

16.04.2015.

Volvo demo karavan_3Prvim susretom, sa vlasnicima dvadesetak transportnih kompanija, koji je 15. aprila održan u kompleksu Etno sela Zabran, u blizini Obrenovca, krenuo je ovogodišnji Volvo demonstracioni karavan, koji će do kraja maja „gostovati” u desetak gradova u Srbiji. Na ovaj način poznati proizvođač kamiona omogućava svim zainteresovanim da se upoznaju sa asortimanom Volvo vozila i usluga, ali i da se lično uvere u neke od performansi najtraženijih, modela iz FH familije – za probne vožnje su pripremljeni standardno opremljeni tegljači sa Euro VI motorima od 460 KS.

Vozila približne snage i voznih performansi su inače i najpopularnija među prevozničkim kompanijama u Srbiji, posebno onim koje se bave međunarodnim transportom.

Volvo demo karavan_1Volvo demo karavan kroz Srbiju se organizuje pod motom Više od uštede, pa će učesnici ovakvih druženja imati priliku da se upoznaju na koji način Volvo utiče na smanjenje potrošnje goriva, optimizaciju troškova i očuvanje životne sredine. Takođe, biće predstavljene i pogodnosti koje se nude vlasnicima Volvo kamiona: telematski sistem praćenja Dynafleet (kojim se potrošnja smanjuje na najlakši način), program obuke vozača (jer uvek postoji prostor za unapređenje vozačkih veština), pogodnosti dugoročnih servisnih ugovora itd.

U petak, 17. aprila Volvo demo karavan „gostuje” u Pančevu, a tokom maja obilazi još nekoliko gradova u Vojvodini, centralnoj i južnoj Srbiji.