Krone predstavlja novu generaciju pneumatika

10.08.2023.

Do kraja leta, Krone će predstaviti novu generaciju pneumatika za poluprikolice Krone Trusted Tyre Comfort (KT231) – za početak u dimenziji koja je i najzastupljenija na njegovim priključnim vozilima – 385/65R22.5. Novi pneumatik nosivosti pet tona ima robustniju podlogu, ojačanu konstrukciju (karkas) i prošireni gazeći sloj.

Oznaka otpora kotrljanja “B” označava nizak otpor kotrljanja. Istovremeno, Krone KT231 se odlikuje kratkim zaustavnim putevima i dugim vekom trajanja. Ostale karakteristike uključuju pogodnost za regionalni i međugradski saobraćaj, kao i distribuciju. Simbol pahuljice (3PMSF) ukazuje na potencijal visokih performansi čak i u zimskim uslovima, što je posebno potrebno u centralnoj i severnoj Evropi.

Dubina gazećeg sloja od 18 mm omogućava da se karakteristike performansi održavaju na visokom nivou tokom celog radnog veka. Novi pneumatik Krone KT231 nosi oznaku „Powered by Germany“ i nudi prednost u ceni do 35 procenata u odnosu na proizvod istih dimenzija i karakteristika drugih evropskih i svetskih brendova.

Krone je pneumatike za poluprikolice sa svojom imenom predstavio 2012. U proteklih 11 godina su se dokazali, između ostalog, i izuzetno niskom stopom reklamacija – od samo 0,007 odsto. Beogradska kompanija Sejari doo, generalni zastupnik, distributer i serviser vozila Krone za Srbiju i Crnu Goru će novi pneumatik nuditi na poluprikolicama i prikolicama koje se isporučuju na našem tržištu