Kuehne + Nagel pokrenuo web stranicu na srpskom jeziku

12.03.2015.

K-N_rs sajtSredinom februara Kuehne + Nagel je pokrenuo web stranicu na srpskom jeziku www.kuehne-nagel.rs. Novi vizuelni identitet i intuitivna navigacija omogućuje korisnicima jednostavan pristup informacijama vezanih uz portfolio usluga i novosti iz Kuehne + Nagel Srbija.

Preko internet stranice omogućen je direktan pristup alatu za praćenje i lociranje pošiljaka – KN Loginu.

Logistika je veoma dinamična industrija u kojoj informacije kruže kroz sve krajeve sveta iz minuta u minut, 24 sata i 365 dana u godini. Iz tih razloga, Internet je važna komunikaciona platforma koja ima veoma značajnu ulogu za korisnike logističkih usluga. Internet stranice prilagođene državi u kojoj kompanija posluje omogućuju kvalitetniju komunikaciju sa klijentima i partnerima pa i u Srbiji predstavljaju snažnu podršku u pozicioniranju brenda i usluga.

“Kuehne + Nagel je u regionu Istočne Evrope krajem 2013. započeo s projektom lokalizacije Internet stranica za 21 državu u kojima se govori 18 različitih jezika. Cilj je da se projekat završi do sredine 2015. godine što će biti značajan iskorak u poboljšanju kvaliteta i dostupnosti informacija za naše klijente”, izjavio je direktor Kuehne + Nagela u Srbiji, Saša Radosavljević.

Izvor: Kuehne + Nagel