MAN-ov Trucknology Show ponovo u Srbiji

03.06.2023.

Pod motom „Kao nekad“, posle pauze od tri godine, od 31. maja do 2. juna u MAN Truck & Bus centru u Krnješevcima, održan je već tradicionalan Trucknology Show. Domaćin, DEWACO d.o.o. – MAN Truck & Bus importer za Srbiju i Crnu Goru, ugostio je brojne zadovoljne vlasnike i potencijalne kupce, zaljubljenike u kamione, autobuse i dizel motore poznatog nemačkog proizvođača, poslovne partnere i medijske poslenike kojima su prikazani našem tržištu najzanimljiviji modeli iz aktuelnog, bogatog asortimana vozila svih kategorija – od lakog dostavnjaka do najtežih drumskih krstarica.

U Krnješevcima su mogli da se vide reprezenti svih MAN-ovih kategorije: TGE, TGL, TGM, TGS i TGX. Ove godine je među prikazanim modelima bilo više vozila sa specijalnim nadgradnjama (recimo, za presađivanje velikih stabala, auto dizalica) prvi put viđenim na našem tržištu. Neka od izloženih vozila su već stekla i prve kupce u Srbiji.

Posetioci trodnevnog događaja su imali mogućnosti da se kroz kraću vožnju sami uvere u komfor kabina, lakoću upravljanja i neke od drugih voznih karakteristika izloženih modela.