MAN Trucknology® RoadShow 2018 u Krnješevcima od 6. do 8. juna

07.06.2018.

Već tradicionalan, MAN Trucknology® RoadShow i ove godine „gostuje“ u kompleksu MAN-ovog importera za Srbiju, kompanije Dewaco – u MAN Trucknology® centru u Krnješevcima. Karavan od pet kamiona i jednog autobusa ove godine u Krnješevcima „boravi“ od 6. do 8. Juna. To je lep povod za druženje nekadašnjih i sadašnjih vlasnika, potencijalnih kupaca i zaljubljenika u MAN kamione, ali i prilika da se na kratko isprobaju najnovija tehnička dostignuća renomirane nemačke marke.

Foto: Zoran Prica

Iz ogromnog proizvodnog asortimana, MAN-ovci su za ovogodišnju „putujuću izložbu“ izdvojili dva reprezenta srednje kategorije TGM sa nadgradnjama za prevoz pića i kombinaciju kran+kiper, TGS sa Abrollkipper opremom (kran za „navlačenje“ smenjivog kontejnera), dvosovinski tegljač TGX sa pomoćnim Hydro Drive pogonom (po potrebi, uključivanje pogona i na prednju osovinu) i jedna od svojih najmoćnijih serijskih tegljača – TGX sa tri osovine, motorom od 640 KS (3.000 Nm maksimalnog obrtnog momenta) koji može da vuče ukupnu masu do svih 150 tona!

U MAN Trucknology® centru u Krnješevcima do 8. juna je jedan od predstavnika nova generacije Neoplanovog autobusa Turliner.

Zaintresovanima za razgledanje nesumnjivo zanimljivih vozila i uživanje u opuštenoj atmosferi, uz tradicionalne bavarske gastronomske specijalitete, od koristi će biti informacija da se MAN Trucknology® centar u Krnješevcima nalazi u Industrijskoj zoni, na tridesetak kilometara autoputa od Beograda prema Šidu.