MAN Trucknology® RoadShow u Krnješevcima od 2. do 5. juna

25.05.2015.

Trucknology RoadShow Srbija 2015_1MAN-ov importer za Srbiju, kompanija Dewaco, u MAN Trucknology® centru u Krnješevcima, i ove godine organizuje već tradicionalno druženje sa bivšim, i sadašnjim vlasnicima, potencijalnim kupcima kao i zaljubljenicima u MAN kamione: od 2. do 5. juna MAN Trucknology® RoadShow gostuje na već poznatom mestu – u prodajno-servisnom centru na tridesetak kilometara autoputa od Beograda prema Šidu.

Ambijent će ove godine biti nešto drugačiji, i kako domaćin najavljuje ekskluzivniji i zanimljiviji – ovog leta se, naime, navršava 100 godina od kako je napravljen prvi kamion koji je na maski poneo oznaku MAN. Zato će u Krnješevcima, pored najnovijih demo vozila iz MAN-ove aktuelne ponude, biti prikazana i specijalna vozila i oldtajmeri! Domaćin poziva učesnike ove svojevrsne putujuće demo manifestacije da se u dobrom društvu prisete kako je sve počelo i šta MAN već sprema za sledećih 100 godina.

Trucknology RoadShow Srbija 2015_2Zainteresovani će imati mogućnost da uživo vide i u putnim ili off-road uslovima testiraju kamione iz svih familija najsavremenije MAN-ove Euro VI generacije. Biće to i prilika za razmenu iskustava sa stručnjacima iz razvojnog centra MAN, kao i da se od domaćina dobiju sve informacije – kako o performansama željenih kamiona, tako i o uslovima prodaje i finansiranja.

MAN-ov importer za Srbiju sve zainteresovane za Trucknology® RoadShow 2015 očekuje u Krnješevcima od utorka, 2. juna do petka, 5. juna – svakog dana od 10 do 17 časova.