Mercedes Van Road Show prošao i kroz Srbiju

30.04.2015.

M-B Van Road Show 2015_01Nakon Slovačke, Mađarske, Slovenije i Hrvatske, a u organizaciji Star Importa, generalnog distributera Mercedes-Benza za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, karavan novih lakih komercijalnih vozila ove marke 29. aprila se zaustavio na platou tržnog centra Delta City, na Novom Beogradu.

Mercedes-Benz Van Road Show pod motom „Maksimalna raspoloživost“ imao je za cilj da zainteresovanima prikaže kompletnu ponudu ove marke u kategoriji dostavnih i kombi vozila. U specijalno opremljenom kombiju Sprinter održane su interaktivne prezentacije na kojima su posetioci bili u prilici da dobiju više informacija o proizvodnom programu, ali i vozilima koja su ponuđena za kraće test vožnje.

M-B Van Road Show 2015_02Pored luksuzne V-Klase, posebnu pažnju je privukao Sprinter u oldtajmer verziji (208), budući da ta familija koja ove godine slavi 20 godina od početka proizvodnje prvog vozila pod ovim imenom.

Uz pratnju instruktora iz Nemačke, zainteresovani su imali mogućnost da u kraćoj vožnji upoznaju s nekim od performansi modela Citan Panel Van, Citan Crewbus, Vito Mixto, Vito Tourer, Vito Panel Van i V-Class.

M-B Van Road Show 2015_03Zahvaljujući nizu individualizovanih opcija, nova Mercedes-Benz dostavna vozila mogu sa lakoćom da se prilagode specifičnim namenama za svakog pojedinačnog kupca – od transporta robe za, recimo, potrebe cvećare ili pekare, preko lake distribucije, do prevoza putnika. Različiti sistemi pregrađivanja, sedište suvozača na preklapanje radi povećanja tovarnog prostora, različiti rasporedi vrata i prozora i opcije oplate za tovarni prostor su samo neke od brojnih mogućnosti iz široke ponude Mercedes-Benza u ovoj kategoriji.

M-B Van Road Show 2015_05Uz najnovije modele, zainteresovanima su predstavljene brojne usluge iz Mercedes-Benzovog postprodajnog asortimana.

Posle Srbije, Mercedes-Benz karavan nastavlja ka Litvaniji i Estoniji.

Izvor: Star Import – PR