Mercedesov Truck Roadshow 14. i 15 maja i u Srbiji

09.05.2015.

MB Truck Roadshow 2014_4 Kompanija Star Import, generalni distributer Mercedes-Benza za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, 14. i 15. maja od 10 do 18 časova poziva zainteresovane na već tradicionalan Truck Roadshow, na kojem će biti prezentovana vozila iz svih Mercedes-Benzovih teretnih familija. Nakon Bugarske, Slovenije i Hrvatske, karavan demo vozila će se na dva dana zaustaviti i na parkingu Tomy Truck Stop restorana u Šimanovcima.

MB Truck Roadshow 2014_2Na jednom mestu, zainteresovani će moći da se upoznaju sa glavnim karakteristikama kamiona Actros, Arocs, Antos i Atego koji su namenjeni dugolinijskom, građevinskom i distributivnom transportu. Uz pratnju instruktora iz Nemačke, učesnicima ove demo manifestacije će biti omogućene kraće demo vožnje više verzija Mercedes-Benz modela Actros i Arocs.

MB Truck Roadshow 2014_1Kamoini Actros, namenjeni kraćim probnim vožnjama, opremljeni su PPC (Predictive Powertrain Control) i FleetBoard sistemom. PPC sistem dodatno unapređuje ekonomičnost i olakšava rukovanje ovim, ali i drugim modelima Mercedes-Benzovih teretnih vozila u koje se ugrađuje, dok telematski sistem FleetBoard omogućava da upravljanje voznim parkom bude efikasnije i uz smanjene troškove.

MB Truck Roadshow 2014_3Osim vozila, biće predstavljene brojne usluge iz Mercedes-Benzovog postprodajnog asortimana.

Podsećamo, Mercedes-Benz već nekoliko godina tokom proleća organizuje Truck Roadshow. Fotografije kojima su ilustrovani ovi redovi su sa prošlogodišnje demo manifestacije, održane na istom mestu, na parkingu Tomy Truck Stop restorana u Šimanovcima.