Nadgradnje iz Knića za Evropu i svet

15.09.2012.

EMA ELTI

Na 64. međunarodnom samu komercijalnih vozila IAA (Internationale Automobil-Ausstellung), koji se od 20. do 27. septembra održava u Hanoveru, među 1.900 izlagača iz celog sveta je i renomirani proizvođač transportnih nadgradnji EMA iz Knića.

Ovo je prvo učešće kompanije iz Knića na toj manifestaciji, a EMA je i jedini proizvođač transportnih nadgradnji iz Srbije koji se ikada pojavljuje na toj, u svetu najuglednijoj izložbi kamiona, autobusa, priključnih i specijalnih vozila i opreme za drumski transport.

EMA TI

Na štandu E56, u hali 25, na 100 m², EMA izlaže tri eksponata iz najnovije ponude: dvoosovinsku tandem prikolicu ELTI, nosivosti 3,5 tona (sa mogućnošću da se, zahvaljujući platformi-mostu i na prednjem delu, roba iz prikolice utovara ili istovara direktno u ili iz solo kamiona), maketu hladnjače TI i maketu nadgradnje za transport pića ES (EMA Slider).

„EMA već 21 godinu vrlo uspešno proizvodi specijalne nadgradnje, poluprikolice, prikolice i kiperske nadgradnje. U bogatom proizvođačkom stažu uvek smo se rukovodili načelom da prevashodno treba udovoljiti različitim, često i nespecifičnim zahtevima kupaca, ne samo u Srbiji već i u širem okruženju“, kaže direktor EMA d.o.o, Dragan Đurđević.

EMA Slider

„Kao regionalni lider u transportnim nadgradnjama, EMA je dobila i nekoliko ekskluzivnih zastupništava renomiranih evropskih proizvođača, što je, kroz usvajanje savremenih tehničko-tehnoloških dostignuća u transportu, omogućilo da naša kompanija pronađe kupce i na zapadnoevropskim tržištima. Sajam u Hanoveru je prava prilika da sa našim dostignućima i mogućnostima upoznamo potencijalne kupce i u drugim delovima Evrope i sveta“, kaže gospodin Đurđević.

Izvor: EXIMPRESS Media Service

EMA TI

EMA Slider
EMA ELTI
EMA TI