Novi Volvo FH prikazan i na jugu Srbije

16.05.2013.

FH_NaisU turističko-rekreativnom kompleksu Nais, kraj autoputa E-75, na desetak kilometara od Niša, Volvoova kompanija u Srbiji je u utorak, 14. maja organizovala jednodnevnu „drumsku“ izložbu, na kojoj su glavni eksponati bili tri tegljača iz najnovije FH generacije.

Pozivu organizatora se odazvalo više od 50 učesnika, uglavnom vlasnika transportnih kompanija sa juga i jugoistoka Srbije. S posebnim zanimanjem su razgledali izložena vozila, a domaćin im je omogućio da se kraćom demonstracionom vožnjom, s potpuno opterećenim vozilima, u praksi uvere u neke od karakteristika nove generacije čuvene familije FH.

Predstavnici Volvo kamiona u Srbiji su okupljene upoznali sa glavnim tehničkim karakteristikama nove FH familije, a posebno sa performansama specijalne serije “Važna je svaka kap”, koju krase vrhunske vozne karakteristike, uz potrošnju goriva, kako Volvo uverava, manju nego ikada ranije.

Zainteresovani su informisani i o ponudi ostalih vozila iz programa renomiranog proizvođača – ovog proleća predstavljenim, potpuno novim kamionima iz familija FL, FE, FM i FMX.

Izvor: Volvo Srbija