Novinari i kupci za upravljačima novih Volvo kamiona

06.09.2013.

Volvo test dani IX_2013 - 1Za samo osam meseci – od septembra 2012. do aprila 2013-te, Volvo je kompletno obnovio svoj proizvodni program, a baš na godišnjicu predstavljanja sasvim nove FH familije, u sedište kompanije – u Geteborg, početkom septembra je prvo pozvao specijalizovane novinare iz 34 države Evrope i sveta, da im u realnim uslovima pokaže svoje aktuelne razvojne i proizvodne domete.

Volvo test dani IX_2013 - 2Pred medijskim poslenicima su ovog puta bila vozila iz familija FE, FL, FM i FMX. Imali su mogućnosti da ih voze na javnim putevima (familiju FM na 40-tak kilometara dugoj deonici do mesta Kungsbacka, južno od Geteborga), familije FL i FE na test poligonu u Volvo „gradu“, a FMX u izuzetnom ambijentu – kamenolomu Kållered (dvadesetak kilometara južno od Geteborga).

Volvo test dani IX_2013 - 3Izuzetnu priliku da uživaju u tehničkim mogućnosti i tehnološkim dometima Volvoa posle novinara će imati i bivši i potencijalni kupci, za koje domaćin najavljuje još bogatiji program.

Izvanredne utiske o novim Volvoima prenećemo na ovim stranama u nekoliko nastavaka.