Odlični uslovi za kupovinu Ford Transita

20.12.2013.

Transit 3.99 u 39U saradnji sa S-Leasingom, Grand Motors u mreži svojih prodajno-servisnih centara u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu, do kraja godine nudi mogućnost kupovine nekoliko verzija lakih komercijalnih vozila Transit, odmah spremnih za isporuku i uz vrlo povoljnu fiksnu (subvencionisanu) kamatu – od 3,99 odsto, bez skrivenih troškova i bez ikakve naknade za obradu zahteva za finansiranje.

Uz subvencionisano finansiranje se nude vozila čija je nabavna vrednost do 20.000 evra, bez PDV-a. Recimo, jedna od varijanti Transita se može kupiti za mesečnu ratu već od 366,10 evra (cena vozila je 19.100 evra bez PDV-a), s rokom otplate od 39 meseci. Sva vozila koja se nude tokom ove prodajne kampanje imaju petogodišnju garanciju, a uz sve to Grand Motors za njih obezbeđuje i pet besplatnih redovnih servisa.

U Grand Motorsu procenjuju da je ovo idealna prilika za kupovinu Transita koji je sinonim za lako komercijalno vozilo, budući da preduzeća i preduzetnici pred kraj poslovne godine najčešće šire ili obnavljaju transportnu flotu.

Izvor: Grand Motors