Pobeda ekipe Renault Trucks-MKR Technology u Nirburgringu

16.07.2013.

truck_racing_nurburgring_2013_1Oko 165.000 gledalaca pozdravilo je pobedu ekipe Renault Trucks-MKR Technology koja je 14. jula osvojila još jedno prvo mesto na legendarnoj stazi Nirburgring u Nemačkoj.

U drugoj trci održanoj u subotu, 13. jula, pred 165.000 gledalaca, Adam Lacko izvojevao je pobedu za ekipu Renault Trucks i tako povećao ukupan broj poena sakupljenih tokom vikenda i potrebnih za dalji tok prvenstva. U ukupnom plasmanu Adam Lacko ima 116 poena i zauzima 6. mesto, dok je Markus Bösiger na 7. mestu sa 89 poena. Ekipa Renault Trucks-MKR Technology nalazi se na 3. mestu u ekipnom takmičenju.

truck_racing_nurburgring_2013_2Kompanija Renault Trucks iskoristila je priliku da za vreme prvenstva Truck Racing, petog po redu u ovoj sezoni, velikom broju nemačkih kupaca predstavi svoja nova vozila – Renault Trucks T i K. Izložena su tri vozila Renault Trucks T iz programa za dugolinijski prevoz, kao i jedno vozilo iz programa za teške građevinske radove Renault Trucks K. Tokom vikenda, izložbeni prostor kompanije Renault Trucks obišlo je oko 4.000 posetilaca.

Gldeoaci nadmetanja u Nirburgingu su imali priliku da posete Renault Trucks štand i da prisustvuju brojnim zanimljivim dešavanjima, dok su na veliku radost navijača vozači ekipe Renault Trucks-MKR Technology, Markus Bösiger i Adam Lacko, davali autograme.

Kompanija Renault Trucks raduje se narednom druženju sa navijačima i kupcima tokom šestog po redu Truck Racing takmičenja u ovoj sezoni, koje se održava 27. i 28. jula u gradu Smolensk u Rusiji.

Kalendar Evropskog prvenstva Truck Racing za 2013. godinu:

27. i 28. jul    Smolensk, Rusija

31. avgust i 1. septembar   Most, Češka Republika

21. i 22. septembar  Zolder, Belgija

5. i 6. Oktobar           Harama, Španija

12. i 13. Oktobar      Le Mans, Francuska

 

Izvor: Renault Trucks Srbija