Produženo radno vreme Volvo servisa u Novim Banovcima

01.10.2013.

 

Volvo servis_T2011_1141Da bi se maksimalno prilagodio potrebama korisnika servisnih usluga, Volvo d.o.o. od 1. oktobra uvodi novo, produženo radno vreme u svom centralnom servisnom objektu – u Novim Banovcima. Radnim danima servisne usluge i prodaja originalnih rezervnih delova biće raspoloživi od 8 do 18 časova, a subotom od 8 do 13 časova.

“Uvažavajući sugestije korisnika naših servisnih usluga, kojima dosadašnje radno vreme nije u potpunosti odgovaralo, a s namerom da u što kraćem roku obavimo intervencije i na vozilima koja su u tranzitu, odlučili smo da produžimo radno vreme najvećeg servisnog centra Volvoa u Srbiji, u Novim Banovcima”, kaže rukovodilac posleprodajnih aktivnosti u Volvo d.o.o., Milan Joksimović.

“Nadamo se da će od 1. oktobra korisnici servisnih usluga u našem objektu u Novim Banovcima lakše prilagoditi svoje radne obaveze i angažovanje vozila, jer im se nudi mogućnost servisiranja i opravki i subotom, što je za mnoge od prevoznika neradan dan”, dodaje gosp. Joksimović.

U Volvoovom servisu u Novim Banovcima obavljaju se sve vrste popravki i redovnog održavanja na kamionima i autobusima Volvo, a od nedavno i na kamionima Reno (Renault Trucks). Jedan od razloga za promenu radnog vremena je i novi angažman ove servisne radionice – u kojoj i vlasnici Reno kamiona mogu da dobiju sve usluge koje se u ovom objektu već pet godina obavljaju na Volvo kamionima i autobusima.

Broji telefona na koje se zakazuju usluge Volvo servisa u Novim Banovcima su nepromenjeni: 022/36 66 37 i 022/36 66 62.

Izvor: Volvo d.o.o.