S Air Serbia i kompanijom Etihad Airways od Beograda do Singapura

21.01.2015.

Etihad_-_A330-200_frontAir Serbia najavila je proširenje code share partnerstva sa svojim partnerom sa udelom u vlasništvu, nacionalnom avio kompanijom Ujedinjenih Arapskih Emirata, Etihad Airways, ponudom letova između Beograda i Singapura, preko Abu Dabija

Air Serbia je stavila svoj “JU” kod na letove Etihad Airwaysa između Abu Dabija i Singapura. Karte mogu da se kupe od 20. januara 2015. godine.

Etihad Airways i Air Serbia već imaju code share sporazum za letove između Beograda i Abu Dabija, po kome nude dva leta dnevno između ova dva grada.

Pored Abu Dabija i Singapura, ovaj code share sporazum trenutno obuhvata još osam popularnih destinacija u mreži Etihad Airwaysa: Sidnej, Melburn, Brizbejn, Pert, Kuvajt, Bahrein, Kolombo i Sejšele.

“Proširenje code share sporazuma sa Etihad Airwaysom, našim partnerom sa udelom u vlasništvu, sada pruža veći izbor i fleksibilnost putovanja između Beograda i Singapura, preko Abu Dabija“, rekao je ovim povodom generalni direktor Air Serbia, Dane Kondić. „Drago nam je što u našu širu mrežu možemo da uvrstimo Singapur, ključni trgovački, finansijski i turistički centar Dalekog istoka.”

Smešten u Jugoistočnoj Aziji, Singapur je jedan od glavnih svetskih komercijalnih centara, s jednom od pet najprometnijih luka na svetu. Singapur ima oko 5,4 miliona stanovnika, od kojih je oko dva miliona stranaca.

Etihad Airways trenutno obavlja svakodnevne letove između Abu Dabija i Singapura avionom Airbus A332.

Letove na liniji Beograd – Abu Dabi Air Serbia obavlja avionom Airbus sa dve klase. U skladu sa novim bojama avio kompanije i modernim avionom, usluga tokom leta je takođe osvežena novim izborom hrane, uslugom pića tokom leta i poboljšanom ponudom zabavnog sadržaja.

 

Izvor: www.airserbia.com