S Volvoom u Brazil

19.11.2013.

Volvo Brazil_1Nema sumnje da su ekskluzivne prodajne kampanje, u kojima su u ponudi Volvo kamioni s posebnim promotivnim paketima, uključujući luksuzno putovanje na jednu od najpoželjnijih svetskih destinacija, već veoma dobro poznate i priznate među mnogim klijentima kompanije Volvo Trucks, tržište Srednja i istočna Evropa. Ovogodišnja kampanja za Euro VI kamione iz najnovije FH serije je upravo počela (uključujući i Srbiju), a ovog puta destinacija je Brazil!

U kampanji, kupovina novog Volvo FH vozila ne znači samo nabavku jednog od najsavremenijih kamiona, već se dobija i ulaznica za svet avantura putem učlanjenja u Globetrotter klub.

Volvo Brazil_2Kupci koji se odluče za ovu specijalnu ponudu i kupe ili jedno vozilo FH13 42T sa kabinom za spavanje Globetrotter XL ili tri vozila FH13 42T sa kabinom za spavanje Globetrotter, oba sa bogatim specifikacijama, Euro VI motorima, brojnim, do sada neviđenim inovativnim funkcijama i uslugama koje do maksimalno povećavaju ekonomičnost potrošnje goriva, udobnost i bezbednost, imaće mogućnost da se pridruže klubu Globetrotter na nezaboravnom putovanju u Brazil sledeće godine.

Putovanje započinje u novembru 2014. godine, a, osim mnogobrojnih nezaboravnih avantura, obuhvata, između ostalog, posetu fabrici Volvo u brazilskom gradu Kuritiba, nekoliko dana čiste magije u Riju, kao i neradne dane na sunčanim plažama luksuznog brazilskog letovališta.

Detalji o ovoj izuzetnoj ponudi koja će trajati do kraja marta 2014. godine, dostupni su na prodajnim mestima kompanije Volvo Trucks u Srbiji, kao i na stranici www.volvotrucks.rs.

Izvor: Volvo Srbija