Scania investira u sopstvenu servisnu mrežu u Srbiji i Severnoj Makedoniji

19.05.2023.

„Srećni smo i zadovoljni što možemo da objavimo da servisna mreža Scania East Adriatic regiona čini još jedan korak dalje u pružanju najvišeg nivoa usluga i podrške vlasnicima vozila našeg renomiranog brenda„ kaže Dejan Nastić, Country Manager za poslovne celine Scania Srbija, Scania BiH, Scania Crna Gora i Scania Makedonija.

Servisne radionice kompanije Scania u Čačku i Nišu su renovirane, redizajnirane i modernizovane u skladu sa Scania standardima kako bi korisnicima njihovih usluga mogle da budu pružen usluge još višeg nivoa. Scania radionica u Čačku je u novom objektu, ali je ostala na istoj adresi: Nikole Tesle 21B, a Scania servis u Nišu će za nekoliko dana, zvanično od 6. juna, poslovati veoma blizu stare lokacije na magistralnom putu, na adresi Čamurlijski put bb.

U Severnoj Makedoniji Scania se zahvalila donedavno partnerskoj kompaniji Satra, koja je godinama u svom sastavu imala ovlašćenu radionicu za vozila i motore kompanije Scania. Od 1. aprila 2023. godine kompanija Scania Makedonija dooel, pored prodaje vozila, ima i sopstvenu servisnu radionicu i prodaju rezervnih delova za tamošnje tržište u Skoplju. Adresa novog Prodajno-servisnog centra Scania Makedonija dooel ostaje ista kao i do sada (lokacija kompanije Satra): Ul. 34, br. 7, 1041 Ilinden, Skoplje.

„Dosadašnje i nove servisne radionice kompanije Scania svedoče o našoj posvećenosti da pružimo uslugama najvišeg nivoa, ali i o našoj brizi o održivosti i permanentnoj primeni tehničko-tehnoloških inovacija. Želimo toplu dobrodošlicu kupcima naših vozila i partnerima u svim našim sopstvenim servisnim radionicama u Scania East Adriatic regionu“, dodaje Dejan Đuričić, Service Manager za poslovne celine Scania Srbija, Scania BiH, Scania Crna Gora i Scania Makedonija.

Izvor: Scania East Adriatic region