Scania otvorila novi servisni objekat u Nišu

07.06.2023.

U prisustvu brojnih gostiju – vlasnika Scania kamiona iz južne i jugositočne Srbije, poslovnih partnera i regionalnog menadžmenta, Scania Srbija je 6. juna u Nišu otvorila nov, savremeno opremljen i korporativnim standardima prilagođen servisni centar.

Novi servisni centar su simboličnim presecanjem trake otvorili (s leva) generalni direktor Scania East Adriatic, Karol Sokol, rukovodilac servisa, Ivan Pešić i direktor Scania Srbija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija i Crna Gora, Dejan Nastić

Ceremonija otvaranja je obeležena inspirativnim govorima članova menadžment tima Scania Srbija d.o.o. i Scania East Adriatic Region, koji su izrazili zahvalnost svima koji su bili uključeni u realizaciju ovog projekta.

Nova servisna radionica na 860 m2 pruža usluge redovnog i interventnog održavanja, dijagnostike i popravke ne samo Scania kamiona već i priključnih vozila. Opremljena je po standardima kompanije Scania s novim alatima, dva seta po četiri dizalice, kanalom, dijagnostičkom opremom, odnosno sa osam kompletno opremljenih radnih mesta. Trenutno su u servisu zaposleni rukovodilac, servisni savetnik i tri mehaničara, ali je stalno otvoren konkurs za kvalitetne majstore (prijave se mogu podneti na e-mail kariera.rs@scania.com).

U skladu sa globalnom misijom održivosti poslovanja i transportne industrije kompanije Scania, kao i prema ekološkim normama o zaštiti okoline, u sklopu servisa su i stanice za otpad.

Cilj kompanije Scania je da vlasnik/vozač dobije kompletnu uslugu na jednom mestu, a to znači da, ukoliko dođe u servisni centar kamionom sa poluprikolicom ili prikolicom, može da mu se ponudi servisiranje i kamiona i priključnog vozila.

Novi servisni centar u Nišu se nalazi na adresi Čamurlijski put bb (u blizini državnog puta A4, koji povezuje Beograd i niški okrug sa Bugarskom), kontakt telefon je +381 (0) 60 8484 139, e-mail: rezervni.delovi.ni.rs@scania.com, radno vreme: ponedeljak-petak 08:30-16:30, subota 08:00-13:00 časova.

Podsećamo da je Scania Assistance usluga pomoći na putu dostupna je 24 časa dnevno, pozivom na broj 00381 60 84 84 122.

Izvor: Scania East Adriatic Region/Fb