Scania otvorila novu savremenu servisnu radionicu u Čačku

06.10.2023.

Scania Srbija je 27. septembra svečano inaugurisala svoju novopreseljenu radionicu u Čačku. To predstavlja značajan korak napred za kompaniju Scania, koja učvršćuje svoju regionalnu prisutnost i posvećenost pružanju kvalitetnije podrške korisnicima u Srbiji. Smeštena je na istoj lokaciji kao i dosadašnja servisna radionica (Nikole Tesle 21B).

Objekat je opremljen najsavremenijim alatima, dizalicama, dijagnostičkom opremom, stanicom za otpad i usklađen sa globalnom misijom održive poslovne prakse i zaštite životne sredine kompanije Scania.

Primarni cilj kompanije Scania je da kupcima ponudi sveobuhvatno servisno rešenje bez obzira da li dolaze sa kamionom, poluprikolicom ili prikolicom – radionica je potpuno opremljena da odgovori na sve zahteve servisiranja, omogućavajući korisnicima fokus isključivo na njihov primarni posao.

„Otvaranje savremene radionice u Čačku jača misiju kompanije Scania da svojim klijentima omogući besprekornu uslugu na svim nivoima“, izjavio je Country Manager Scanije za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Severnu Makedoniju, Dejan Nastić.

Nova servisna radionica u Čačku svoje usluge radnim danima (ponedeljak-petak) pruža od 08.00 do 16.00, a subotom od 08.00 do 13.00 sati.

Izvor: Scania East Adriatic Region, foto Fb Scania Srbija