Scania R450 za 1.110 evra mesečno

25.02.2019.

Uoči inauguracije svoje lizing kompanije u Srbiji, jedine te vrste u kamionskoj branši u našoj državi, Scania je pripremila posebnu ponudu bogato opremljenog tegljača R450, s mesečnom ratom od 1.110 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Ponuda važi do kraja marta, a količina vozila koja se nude tokom ove prodajne kampanje je ograničena. Scania Srbija uverava da će kupci koji se opredele da u narednih četrdesetak dana nabave ovo vozilo uštedeti 8.800 evra.

U specifikaciji tegljača iz posebne lizing ponude su Euro VI motor od 13 litara sa 450 KS (2.350 Nm maksimalnog obrtnog momenta) i SCR tehnologijom za tretman izduvnih gasova (samo AdBlue), dvanaestostepeni automatizovani Opticruise menjač GRS895R s ritarterom, komforna R kabina s dva kreveta, prilagodljivi tempomat s Active Prediction i Eco-roll sistemom, sistem za upozorenje pri nenamernom napuštanju kolovozne trake (LDW), napredni sistem autonomnog kočenja (AEB) i devetomesečno besplatno korišćenje paketa Ecolution, koji uključuje obuku i usavršavanje vozača (s njime se, tvrdi Scania, može uštedeti i do 15% goriva).

U ponudi se navodi da je iznos mesečne rate informativan i da se odnosi na finansijski lizing s ostatkom vrednosti nakon četiri godine, osiguranim otkupom po isteku osiguranja, s maksimalno ograničenim godišnjim korišćenjem do 120.000 km i akontaciju od 10% pre isporuke vozila.