Schwarzmüllerova priključna vozila za srpsko tržište

30.05.2015.

Schwarzmueller_02 Izložbom najpopularnijih modela priključnih vozila u arealu Tomy truck stop restorana u Šimanovcima i neformalnim druženjem sa nekadašnjim i aktuelnim vlasnicima prikolica te marke, kao i sa transporterima kojima bi vozila ovog proizvođača mogla da budu zanimljiva, Schwarzmüller se 29. maja u najboljem svetlu predstavio ovdašnjem tržištu komercijalnih vozila.

Dejan Janković
Dejan Janković

„U Srbiji je Schwarzmüller prisutan od 2002. Godišnjom isporukom oko 150 prikolica različitih tipova, među najvećima je u ovoj branši na srpskom tržištu“, rekao je okupljenim gostima direktor Schwarzmüller Srbija, Dejan Janković.

Markus Kaiser
Markus Kaiser

„Srpsko tržište je nesumnjivo značajno za našu kompaniju. Na njemu iz godine u godinu postižemo sve bolje rezultate i najstojaćemo da se još više približimo potencijalnim kupcima, nudeći im priključna vozila koja su maksimalno prilagođena njihovim potrebama, ali i trendovima modernog transporta“, rekao je, između ostalog, regionalni direktor Schwarzmüllera za Istočnu Evropu, Markus Kaiser.

Schwarzmueller_03Schwarzmüller grupa je jedan od najvećih evropskih proizvođača priključnih vozila. Prisutan je u 20 država, uglavnom centralne, jugoistočne i istočne Evrope. Od 1870. godine Schwarzmüller proizvodi prikolice i nadgradnje za najrazličitije namene, a najviše se koriste za prevoz u dugolinijskom transportu, u građevinskoj, naftnoj, drvnoj i industriji hrane. Schwarzmüller godišnje proizvodi više od 7.000 poluprikolica i prikolica, od kojih jednu trećinu čine specijalna vozila, urađena prema različitim zahtevima kupaca. Kompanija ima više od 2.000 zaposlenih i u poslovnoj 2014. godini je ostvarila promet od 272 miliona evra. Proizvodni pogoni grupe Schwarzmüller se nalaze u Austriji (Hanzing), Češkoj (Žebrak) i Mađarskoj (Budimpešta), dok na teritoriji Evrope ima razgranatu mrežu od 350 servisnih centara. U Srbiji je servisni centar smešten u Novoj Pazovi, a još dva servisna partnera izlaze na teren – na intervencije koje se kupcima pružaju tamo gde oni to zahtevaju.

Fotografije snimljene aparatom Nikon CoolPix P300

Službena foto oprema sajta: Nikon, www.refot.com