TimoCom i Geodis Group: desetine hiljada dodatnih ponuda za transport

16.05.2011.

Nemačka kompanija TimoCom Soft- und Hardware GmbH, koja ima vodeću evropsku berzu transporta i tereta TC Truck&Cargo®, kao i platformu za tendere TC eBid®, od nedavno pruža podršku franuskoj grupi Geodis u otpremanju robe na međunarodnom i franuskom tržištu.
Ugovori o saradnji dveju kompanija su potpisani početkom godine i već tokom prvog meseca Geodis je plasirao oko 33.000 ponuda za transport preko TC Truck&Cargo®. Time su i klijenti TimoComa svakodnevno imali na raspolaganju više od hiljadu dodatnih ponuda za prevoz tereta, a njihov broj svakodnevno raste.
Naravno, i Geodis je profitirao od saradnje, jer mu TimoCom obezbeđuje kontakt sa više od 85.000 korisnika iz 44 zemlje Evrope. To je baš ono što je bilo potrebno kompaniji iz Pariza, koja u saradnji sa TimoCom nastavlja ekspanziju u Evropi.
Presudno u opredeljivanju Geodisa za TimoCom, pored dobre reputacije berze transporta, bila je aktivnost na međunarodnom tržištu i programski interfejs TC Connect. Tako je cela grupa Geodis širom Evrope povezana na TC Truck&Cargo®. Na ovaj način se izbegavaju greške u prenosu i štedi se vreme, jer se ponude unose u samo jedan sistem i zatim se automatski prenose do potencijalnih korisnika.

Izvor: TimoCom
Više informacija o kompanijama TimoCom i Geodis naći ćete na adresi www.timocom.com i www.geodis.com.