Transiti u susret potencijalnim kupcima

26.06.2009.

transiti_kin_cen_1S nemerom da program lakih komercijalnih vozila maksimalno približi potencijalnim kupcima, Grand Motors, generalni uvoznik Fordovih vozila, od nedavno je najzanimljivije verzije iz poznate familije Tranist „izvezao“ iz prodajnog salona i prvi put prikazao na otvorenom prostoru.
Za početak, trodnevna mini izložba je organizovana na Novom Beogradu, u takozvanom Kineskom tržnom centru. Posetioci Centra, a posebno korisnici poslovnog prostora u njemu, pokazali su veliki interes za ovim vozilima, o kojima već imaju dobra saznanja, jer se Transiti prodaju i u državi njihovog rođenja – Kini.
transiti_kin_cen_2„S ovakvim mini izložbama ćemo nastaviti i nadalje, na sličnim mestima gde se okuplja veći broj ljudi. Među njima su svakako i potencijalni kupci. Mnogi od njih nisu informisani ili nemaju vremena da posete prodajne salone u kojima se nude Transiti, pa je ovo način da im olakšamo, pojednostavimo i ubrzamo put do novog vozila“, kaže prodajni savetnik za laka komercijalna vozila u Grand Motorsu, Vladimir Ostojić.

Izvor: Grand Motors – PR