U Beogradu održana konferencija direktora prodaje MAN Truck & Bus AG

09.08.2018.

Na osnovu ostvarenih izuzetnih rezultata u prodaji na tržištima Republike Srbije i Crne Gore i na predlog borda direktora MAN Truck & Bus AG iz Minhena, MAN Importer Srbija i Crna Gora je od 18. do 20. jula organizovao prvu konferenciju direktora prodaje MAN van centrale MAN Truck & Bus AG u Minhenu.

Takođe je prvi put privatnom importeru ukazano poverenje da u svojoj državi organizuje ovako važnu međunarodnu konferenciju.

Pored direktora prodaje MAN Truck & Bus iz 27 država Evrope, koji su uzeli učešće u radu konferencije, prisutni su bili i zaposleni u odeljenjima prodaje i tehnike u centrali MAN Truck & Bus AG u Minhenu.

Tokom tri dana trajanja konferencije, direktori prodaje MAN vozila iz Evrope su imali priliku da razmene iskustva sa MAN organizacijom u Srbiji i Crnoj Gori i da se upoznaju sa specifičnostima tržišta.

„Ponosni smo na činjenicu da, iako naša tržišta nisu najveća u Evropi, naši rezultati i način rada jesu najbolji“, navodi se u saopštenju MAN Importer Srbija i Crna Gora.

Pored oficijelnog dela konferencije, domaćini su svoje evropske kolege s posebnim zadovoljstvom upoznali s istorijom i znamenitostima Beograda i Srbije