U Crnoj Gori predstavljeni Volvo „građevinci“

11.03.2015.

Volvo FMX Crna Gora_1 U vrlo atraktivnom ambijentu, kraj same morske obale – ispred restorana Plaža Ploče, u Jazu kod Budve, a u organizaciji Volvo Group Montenegro doo, početkom marta potencijalnim i dosadašnjim kupcima u Crnoj Gori predstavljen je program Volvo kamiona i mašina namenjenih, pre svega, građevinskim i putarskim preduzećima.

Na prvom prikazivanju „građevinske“ ponude Volvo grupe u Crnoj Gori pojavili su kiperi iz familije Volvo FMX (model 86R) – vozila visokog učinka, uzorne ekonomičnosti i poslovičnog Volvo kvaliteta, u vlasništvu kompanije Carinvest iz Kotora.

Volvo FMX Crna Gora_2Prezentaciji u Jazu kod Budve je prisustvovalo tridesetak predstavnika građevinskih, putarskih i komunalnih preduzeća iz svih delova Crne Gore, kao i zvaničnici iz Direkcije za saobraćaj Crne Gore. U neposrednim kontaktima sa stručnjacima Volvo grupe pokazali su veliki interes, posebno za korisnu nosivost, odnosno radni učinak i ekonomičnost eksponata, ali i drugih proizvoda iz programa kompanija Volvo kamioni i Volvo građevinske mašine.

Sa višegodišnjim dobrim iskustvima u eksploataciji Volvo kamiona i građevinskih mašina prisutne su iz „prve ruke“ upoznali predstavnici kompanije Carinvest iz Kotora, koja u svom prevoznom parku od 40 vozila ima 15 sa Volvo znakom. U ovoj kompaniji vrlo pouzdano i profitabilno radi i 12 Volvo građevinskih mašina. Carinvest je nedavno preuzeo prvih pet, od ukupno 10 ugovorenih novih Volvo FMX 86R kipera, što je, posle duže pauze, i prva veća kupovina Volvo građevinskih kamiona u Crnoj Gori.