U Hanoveru veliki interes za nadgradnje iz Knića

24.09.2012.

Potencijalni kupci i partneri za kooperacijsku saradnju pokazali su veliki interes za ponudu koju je na 64. međunarodnom sajmu komercijalnih vozila IAA (Internationale Automobil-Ausstellung) u Hanoveru na svom štandu izložila EMA iz Knića.

„Izuzetno samo zadovoljni posetom i interesom koji su pokazali posetioci u prva tri sajamska dana“, kaže direktor tog renomiranog proizvođača transportnih nadgradnji, Dragan Đurđević. „Obavili smo nekoliko vrlo zanimljivih razgovora, ne samo o prodaji naših nadgradnji, već i o potencijalnoj kooperacijskoj saradnji, koja će u narednom periodu biti jedan od glavnih strateških pravaca kompanije EMA“, dodaje Đurđević.

Podsećamo, EMA je prvi put na sajmu IAA u Hanoveru, u „društvu“ više od 1.900 izlagača iz celog sveta. Na štandu E56, u hali 25, na 100 m², EMA izlaže tri eksponata iz najnovije ponude: dvoosovinsku tandem prikolicu ELTI, nosivosti 3,5 tona (sa mogućnošću da se, zahvaljujući platformi-mostu i na prednjem delu, roba iz prikolice utovara ili istovara direktno u ili iz solo kamiona), maketu hladnjače TI i maketu nadgradnje za transport pića ES (EMA Slider).

Najveća svetska „fešta“ komercijalnih vozila je za publiku i poslovni svet otvorena do 27. septembra.

Izvor: EXIMPRESS Media Service