U ponudi AK Kole iz Zemuna i lake prikolice

08.02.2016.

Poslovne aktivnosti Auto kuće Kole iz Zemuna nedavno su proširene ponudom lakih prikolica za automobile i laka komercijalna vozila.

Za početak, kupcima su na raspolaganju dva modela iz bogatog asortimana kompanije MOTORFLEX-REMONT iz Bečeja: jednoosovinske prikolice Tisa ukupne mase 750 kg, s korisnom nosivošću od 592 kg (dužina tovarnog prostora 212, širina 122, visina stranica 38 cm) i s korisnom nosivošću od 602 kg (dužina tovarnog prostora 205, širina 122, visina stranica 38 cm). Cena za model s manjom korisnom nosivošću je 625 evra, u dinarskoj protivvrednosti sa PDV-om, a sa većom nosivošću 570 evra. Obe verzije se mogu poručiti sa arnjevima i ceradom, za šta treba doplatiti 240 evra.

Prikolice iz Bečeja se isporučuju sa potvrdom o saobraznosti i uverenjem Agencije za bezbednost saobraćaja (atest). Napravljene su od kvalitetnih materijala i od korozije zaštićene metodom toplog pocinkovanja. Torzione osovine, kočioni sistem, naletni mehanizmi i točkovi ugrađeni u ova priključna vozila proizvod su renomirane nemačke firme KNOTT GmbH.

Izvor: AK Kole PR