Uz Volvo kamion i nezaboravno putovanje

24.07.2012.

Za transportere koje se za kupovinu novih kamiona odluče do 15. decembra ove godine, Volvo je pripremio specijalnu, ograničenu seriju (Limited Edition) tegljača iz familija FH13 i FH16, koji svojim vlasnicima donose i izuzetno vredno, eksluzivno desetodnevno putovanje u San Francisko (u Sjedinjenim Američkim Državama) i na čuvene Havaje.

U petomesečnoj prodajnoj kampanji „Putujte na Volvo način 2013.“ najatraktivnija je ponuda tegljača Volvo FH13 42T – specijalno opremljenog kamiona sa većom produktivnošću za vlasnika, sa više udobnosti za vozača i prefinjenim stilom koji doprinosi ukupnom imidžu kompanije. Volvo FH13 42T iz ograničene serije je opremljen Globetrotter kabinom, motorom od 460 KS sa Euro V sertifikatom, Volvo VEB+ pojačanom motornom kočnicom (510 KS), I-Shift automatizovanim Volvo menjačem, Drive paketom za vozača, specijalnim paketom za odmor vozača, Visibiliti paketom opreme (dodatna prednja svetla koja se aktiviraju pri skretanju, Bi-xenon prednja svetla, senzor za kišu koji automatski aktivira brisače vetrobrana), Dynafleet sistemom za daljinsko praćenje parametara rada vozila i (sa jednogodišnjom pretplatom), imobilajzerom, frižiderom u kabini vozila, krovnim i bočnim usmerivačima vazduha („spojlerima“), Michelin pneumaticima, oslanjanjem kabine s oprugama napred, a vazdušnim jastucima pozadi, rezervoarima za gorivo kapaciteta 1. 340 litara i mnogo čime drugim.

Volvo najavljuje da će Globetrotter Destinacija 2013. biti putovanje ispunjeno neponovljivim avanturama, sa ekskluzivnim smeštajem i fantastičnom hranom. Putnike – vlasnike novih Volvo kamiona očekuje zanimljiva akcija u San Francisku: da eksluzivno pogledaju kako iznutra izgleda ozloglašeni zatvor Alkatraz, imaće mogućnost da osete sve čari vožnje niz Autoput 1 u čuvenom Ford Mustangu; da vide kako izgleda most Golden Gejt iz cepelina!

Ekskuzivno putovanje se nastavlja na Havajima, ostrvima koja su blizu raja na zemlji. Putnicima će biti omogućeno surfovanje na ostrvu Oahu – sa tirkizno plavom vodom, velikim talasima, savršenim plažama koje se viđaju na razglednicama. Učesnici tog neponovljivog putovanja – vlasnici Volvo kamiona iz ograničene serije imaće mogućnosti da iz prve ruke otkriju destinacije o kojima se mašta – Honolulu, Perl Harbur, Vaikiki plažu…

U Volvou Srbija obećavaju: biće to dani puni avantura upotpunjeni izuzetnim luksuzom!

Poziv upućen najbližem Volvo prodavcu (u Novim Banovcima, Novom Sadu, Čačku i Nišu) – prvi je korak u „kvalifikacijama“ za putovanje iz snova, koje će biti realizovano u prvom kvartalu 2013.

Izvor: Volvo Srbija