Volvo prvi sa priručnikom za korišćenje funkcija šasije u aplikacijama

19.08.2014.

Volvo digit priruč_01U današnje vreme, prilikom kupovine novog Volvo kamiona, kupci dobijaju štampani priručnik za korišćenje funkcija šasije. Od sada će taj priručnik biti dostupan i u digitalnom obliku i biće mnogo funkcionalniji.

“Naš digitalni priručnik za vozače korisniku pruža stalan pristup svim specifičnim i ažuriranim informacijama o vozilu koje su mu na raspolaganju čak i kada nije na mreži. Digitalni priručnik ima alatke uz pomoć kojih će korisnici na mnogo jednostavniji način pronaći ono što im je potrebno. Priručnik sadrži slike i snimljena uputstva koji pokazuju kako da se najbolje iskoriste različite funkcije kamiona”, objašnjava Malin Ersman, projektni menadžer u kompaniji Volvo Trucks.

Volvo digit priruč_02Osim toga, novi priručnik za vozače može da doprinese i povećanju radne efikasnosti vozila. Inženjeri u servisnoj radionici odmah vide tačnu konfiguraciju kamiona i u mogućnosti su da brže odgovore na razna pitanja o načinu korišćenja različitih funkcija na vozilu.

Novi Volvo Trucks digitalni priručnici za vozače su besplatni i na raspolaganju su za modele FH, FH16, FM i FMX, osim za kamione proizvedene u Južnoj Americi.

Novi digitalni priručnici za vozače dostupni su i na Internetu i kao aplikacije koje mogu da se preuzmu putem AppStore i Google Play da bi se koristile na pametnim telefonima i tabletima.