Volvo Trucks snima rijaliti TV seriju: pevačica Mapei isprobava život na točkovima

09.06.2015.

Volvo - Mapei_04Volvo Trucks nastavlja sa originalnim marketingom, ovog puta kroz rijaliti TV seriju sa pevačicom Mapei. Tokom devetodnevnog putovanja po Evropi snimaće novi muzički video spot sa rediteljkom Lizom Minu Morberg. U tome će im pomoći Volvo kamion pun rekvizita i Jens Karlson, jedan od najboljih vozača u svetu i akter filma The Epic Split. Tako će nastati TV serija Reality Road.
Volvo_-_Mapei_05„TV serijom Reality Road želimo da pokažemo efikasnost svojih usluga“, kaže Per Nilson /Nilsson/, direktor službe za odnose sa javnošću u firmi Volvo Trucks. „Da bi se kamion stalno kretao putem, usluge povezane sa njim važne su koliko i sam kamion. Istovremeno želimo da napravimo zabavnu TV seriju koja će privući širu publiku. Koliko znam, prva smo firma u branši koja koristi rijaliti TV u marketinške svrhe“, kaže on.
Odgovarajuće usluge su najbitnije za postizanje maksimalne radne efikasnosti iu kamiona i transportne kompanije. Prema studiji firme Volvo Trucks, osam od deset neplaniranih zastoja može se izbeći preventivnim održavanjem. Asortiman usluga firme Volvo Trucks garantuje produktivnost kamiona, manju potrošnju goriva i bezbedniju vožnju. Usluge uključuju obuku vozača, savete za gorivo i non-stop pomoć na putu preko službe Volvo Action Service.

Tri zvezde TV seriije Reality Road: vozač Jens Karlson, pevačica Mapei i video rediteljka Liza Minu Morberg
Tri zvezde TV seriije Reality Road: vozač Jens Karlson, pevačica Mapei i video rediteljka Liza Minu Morberg

Tokom serije pevačica Mapei, čije je poslednje izdanje bio hit Don’t Wait i rediteljka Liza Morberg snimaće muzički video spot za Mapeinu novu pesmu millionwaystolive. Pomagaće im Jens Karlson, vozač kamiona sa 28-godišnjim iskustvom i precizni vozač u reklamama firme Volvo Trucks pod nazivom The Epic Split i The Ballerina Stunt. Jens, inače, Jens Karlson svakodnevno vozi cisterne od Švedske do drugih krajeva severne Evrope.
„Moj zadatak u ovoj seriji je da vozim kamion i da se brinem za to da putovanje bude što bezbednije, kao i da pokažem šta posao vozača kamiona podrazumeva. Bio sam i ranije pred kamerama, ali ovo je nešto potpuno drugačije. Ranije sam samo vozio i nisam morao da pričam pred kamerama“, kaže Jens Karlson.
Volvo - Mapei_03Osim toga što će publika videti kako se usluge firme Volvo Trucks testiraju na razne načine, pratiće kako se Mapei upoznaje sa svetom kamiona i njegovim izazovima. Između ostalog, imaće mogućnost da je vidi tokom nastupa sa izvođačima-transvestitima na kamionskom trajektu na putu za Poljsku, tokom spontanog koncerta u predgrađu Pariza i tokom vratolomije na dva točka u Berlinu.
Serija ima ukupno osam epizoda. Prve tri će biti objavljene na YouTube kanalu za Volvo Trucks 11. Juna, dok je reklamni spot objavljen na YouTube kanalu za Volvo Trucks 9. juna.
Volvo - Mapei_02Pevačica Mapei se probila na međunarodnu scenu 2007. pesmom Video Vixens. Na njenom prvom studijskom albumu pod nazivom Hey Hey, objavljenom 2014, nalaze se singlovi Don’t Wait i Change. Mapei je rođena 1983. na Roud Ajlandu /Rhode Island/ u SAD. Došla je u Švedsku sa deset godina i od tada živi na relaciji između Stokholma i Sjedinjenih Država.

 

Pogledajte:

Saznajte više o uslugama Volvo Trucks:
http://www.volvotrucks.com/trucks/serbia-montenegro-market/sr-sc/services/

Upoznajte Jensa Karlsona:

Upoznajte Mapei: