DAF-ov Road Show 15. aprila u Kovilju

07.04.2016.

I kod nas sve popularniji holandski proizvođač kamiona i njegov partner u Srbiji – beogradska kompanija Braća Crnomarković, i ove godine organizuju već tradicionalni DAF Road Show. Kao i nekoliko prethodnih „izdanja“, održava se na istom mestu – u servisnom centru Braća Crnomarković-DAF u Kovilju (kraj autoputa Beograd-Novi Sad).

Namera principala i domaćina je da se učesnici ove manifestacije uvere u DAF-ovu filozofiju transportne efikasnosti, koja omogućava visok profit eksploatacije, posebno u međunarodnom transportu. Prisutni će imati prilike da se i lično uvere u neke od karakteristika DAF-ovih kamiona iz kompletnog programa (laka, srednje teška i teška vozila), budući da na Road Show koji „putuje“ po Evropi DAF šalje najreprezentativnije verzije iz svake familije – LF, CF i XF, koje se mogu isprobati u kraćim vožnjama. Ova vozila su opremljena najnovijim i najmodernijim elektronskim pomoćnicima, uključujući i one koji su u Evropskoj uniji obavezni od 1. novembra prošle godine: Predictive Cruise Control, Advanced Emergency Brake System, Lane Departure Warning System, kao i izuzetno efikasnom, trostepenom MX motornom kočnicom.

Prisutni će imati mogućnost da se upoznaju i sa ponudom TRP rezervnih delova za sve brendove kamiona i priključnih vozila.

Program ovogodišnjeg Road Showa počinje u 13 časova, slede prezentacije nove, Euro VI generacije DAF-ovih kamiona sa brojnim tehničko-tehnološkim unapređenjima, a potom će svi zainteresovani imati mogućnost da se u kraćim vožnjama uvere u navode DAF-a i njegovog uvoznika i servisera u Srbiji.