DAF-ov Road Show 21. aprila u Kovilju

04.04.2017.

S namerom da goste, nekadašnje, sadašnje i buduće kupce upozna s najnovijim dometima transportne efikasnosti – glavne poslovne filozofije svog principala, holandskog proizvođača kamiona i dizel motora DAF, beogradska kompanija Braća Crnomarković i ove godine, 21. aprila, organizuje već tradicionalan DAF Road Show. Kao i nekoliko prethodnih godina, održava se na istom mestu – u servisnom centru Braća Crnomarković-DAF u Kovilju (kraj autoputa Beograd-Novi Sad).

Svi koji se 21. aprila zapute u Kovilj će imati prilike da se i lično uvere u neke od karakteristika DAF-ovih kamiona za 2017. iz svih klasa – lake, srednje teške i teške, budući da na Road Show koji „putuje“ po Evropi DAF šalje najreprezentativnije verzije iz svake familije. U kompleksu Braća Crnomarković-DAF u Kovilju se, naime, očekuju vozila iz familija LF, CF i XF i sva će biti raspoloživa za kraće probne vožnje.

Domaćin, kompanija Braća Crnomarković, 21. aprila će u Kovilju predstaviti i ponudu TRP rezervnih delova za sve marke kamiona i priključnih vozila.

Program ovogodišnjeg Road Showa počinje u 13 časova, slede prezentacije nove, Euro VI generacije DAF-ovih kamiona sa brojnim tehničko-tehnološkim unapređenjima za 2017. godinu, probne vožnje i, naravno, uvek dobro posluženje za sve posetioce ove promotivne manifestacije.