DAF-ov Road Show 27. marta u Srbiji

10.03.2015.

DAF Road ShowRenomirani holandski proizvođač kamiona i njegov partner u Srbiji – kompanija Braća Crnomarković, i ove godine organizuju već tradicionalni DAF Road Show. Kao i nekoliko prethodnih, održava se na istom mestu – u servisnom centru Braća Crnomarković-DAF u Kovilju (kraj autoputa Beograd-Novi Sad).

Ceneći koliko je kupcima kamiona važna efikasnost, DAF i njegov uvoznik i serviser za Srbiju u Kovilj dovoze najnovije modele nastale primenom poslovne filozofije Transport Efficiency, koja obezbeđuje maksimalan profit po kilometru, a to su vozila iz sve tri familije – LF, CF i XF, opremljena najnovijim i najmodernijim elektronskim pomoćnicima: Predictive Cruise Control, Advanced Emergency Brake System, Lane Departure Warning System kao i izuzetno efikasnom, trostepenom MX motornom kočnicom.

Prisutni će imati mogućnost da se upoznaju i sa ponudom TRP rezervnih delova za sve brendove kamiona i priključnih vozila.

Program ovogodišnjeg Road Showa počinje u 13 časova, potom slede prezentacije nove, Euro VI generacije DAF-ovih kamiona, a svi zainteresovani će imati mogućnost da se u kraćim vožnjama upoznaju i sa nekim od glavnih karakteristika vozila koja su Holanđani pripremili za ovu manifestaciju.