DAF Road Show 2018: 20. aprila u Kovilju

11.04.2018.

Ovogodišnji, već tradicionalni DAF Road Show u Srbiji „gostuje“ 20. aprila. Onima koji su ranijih godina prisustvovali ovoj specifičnoj promociji novih dostignuća poznatog holandskog proizvođača kamiona lokacija je već poznata: servisno-prodajni centar za vozila DAF u Kovilju, kraj autoputa Novi Sad-Beograd.

Domaćin, kompanija Braća Crnomarković, koja, osim kamiona DAF, uvozi, prodaje i servisira i kamione renomirane češke marke TATRA, s ponosom najavljuje da će ovogodišnji DAF Road Show po mnogo čemu biti zaista poseban.

Pre svega, gosti će moći da vide, ali i da kratko provozaju aktuelne nosioce laskave titule Međunarodni kamion godine 2018 – teretnjake najnovije generacije DAF CF i DAF XF. U Kovilj stižu i vozila iz familije DAF LF, koja će takođe biti spremna za kraće vožnje. Prodajno-servisni tim kompanije Braća Crnomarković je spreman da pruži sve informacije o proizvodnom programu, uslovima prodaje i finansiranja, kupovini rezervnih delova, održavanju i popravkama DAF-ovih kamiona.

Ali, jednako je važno i to što će istovremeno biti obeležena i dva jubileja: 90 godina od formiranja DAF-a i 20 godina uspešnog poslovanja kompanije Braća Crnomarković. U protekle dve decenije kompanija Braća Crnomarković je stasala u jednog od većih međunarodnih transportera sa više od 70 savremenih kamiona za sve vrste drumskog prevoza uključujući i vangabaritne, a svoje aktivnosti proširila i uvozom i prodajom kamiona DAF i TATRA, servisiranjem vozila, uslugama tehničkog pregleda za sve vrste putničkih i komercijalnih vozila, uslugama tahografske radionice, automatskim perionicama za putnička i komercijalna vozila, kao i javnim carinskim skladištem.

I podsećanje organizatora: za ovogodišnji DAF Road Show se najavljuje, kao i do sada, uvek korisno, ali ugodno druženje – u opuštenoj atmosferi, uz poslovično odličan meni i dobru muziku.