Mercedesovi noviteti debitovali na DSW Oktoberfestu u Beogradu

25.10.2013.

MB Oktoberfest_03U poslovnom prostoru kompanije Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora na Novom Beogradu, nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW) zajedno sa svojim članovima i poslovnim partnerima organizovalo je 18. i 19. oktobra 4. DSW („srpski“) Oktoberfest.

 

 

MB Oktoberfest_02Kao i prethodnih godina, Oktoberfest je održan pod pokroviteljstvom nemačkog ambasadora u Srbiji, Hainz Georg Wilhelma, koji je ponovo dobio priliku da dokaže svoju veštinu prilikom tradicionalnog otvaranja prve bačve sa pivom iz samo dva zamaha. Goste je pozdravio direktor Delegacije nemačke privrede u Srbiji, gospodin Martin Knapp, koji se zahvalio svim sponzorima i partnerima na podršci.

 

 

 

 

 

 

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora – partner ovogodišnjeg DSW Oktoberfesta i jedan od aktivnijih članova DSW-, udruženja koje trenutno okuplja više od 260 članova iz Srbije, Nemačke i ostalog dela Evrope – za posetioce 4. Oktoberfesta je organizovao mini izložbu najnovijih i najatraktivnijih modela putničkog i komercijalnog programa.

MB Oktoberfest_01Novi Mercedes-Benz Arocs i nova generacija modela Atego po prvi put su prikazani u Srbiji, a posebnu pažnju je privukla nova generacija Sprintera, koja je imala premijerno predstavljanje upravo na ovogodišnjem Oktoberfestu. Kao što se i očekivalo, u putničkom programu posebno se istakao “najbolji automobli na svetu” – potpuno nova S-Klasa.

MB Oktoberfest_06Za dobro raspoloženje 1.200 srpskih i nemačkih gostiju pobrinuli su se Dejan Petrović i njegov bend, muzičkim numerama – od tradicionalnih bavarskih, do poznatih domaćih.

Kroz originalni plavo-beli ambijent, originalno nemačko Erdinger pivo, originalnu bavarsku kuhinju i bavarske nošnje kao i razna takmičenja posetioci su se na trenutak osećali kao sa se nalaze na Oktoberfestu u Minhenu.

MB Oktoberfest_04

 

 

 

 

MB Oktoberfest_05

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora