Monopol iz Sankt Peterburga poručio 700 DAF kamiona

29.09.2014.

DAF-Monopoly-orderMonopol, jedna od najvećih ruskih kompanija specijalizovanih za prevoz prehrambenih proizvoda u temperaturnom režimu, uskoro će svoju flotu proširiti sa 700 novih DAF XF kamiona. Ugovor o tome su 29. septembra, na izložbi IAA 2014 u Hanoveru, potpisali direktori kompanije Monopol, Ija Dmitriev i Maksim Onifrienko, generalni direktor DAF-ovog dilera u Sankt Peterburgu Terra kamion, Marcel Verbeeten i član DAF-ovog Upravnog odbora i odgovoran za marketing i prodaju, Ron Bonsen. Isporuka vozila će se obaviti ove i naredne godine. Time će flota Monopola porasti na više od 1.000 jedinica, od kojih će 700 biti DAF kamioni.

“DAF smo izabrali posle praćenja rada ovih kamiona – njihove pouzdanosti, kvaliteta, ekonomične potrošnje goriva i niskih troškova vlasništva, koji su se pokazali vodećim u ovom sektoru”, rekao je, nakon potpisivanja ugovora, Ilja Dmitriev. “Kao profesionalci u logistici, znamo da naši klijenti očekuju isporuke tačno u dogovoreno vreme. Zbog toga zahtevaju maksimalnu pouzdanost i raspoloživost kamiona s kojima poslujemo. To je razlog zašto smo izabrali DAF kao našeg partnera.”

“Zahvaljujem rukovodstvu Monopola za poverenje u Terra Truck”, prokomentarisao je Marcel Verbeeten. “Nastavićemo s našim naporima da pomognemo Monopolu u optimizaciji svog poslovanja.”

“DAF je ponosan da primi ovu narudžbinu od Monopola, jednog od vodećih ruskih transportnih preduzeća”, rekao je Ron Bonsen. “To je veliko priznanje za naše proizvode i našu stručnu mrežu dilera u Rusiji.”

Monopol, rastuća kompanija za prevoz tereta u rashlađenom stanju, osnovana je 2006. u Sankt Peterburgu. Terra Truck, zvaničan je i jedan od najvećih dilera DAF-a u Rusiji od 2008. Ima sedište i dve dobro opremljene radionice u Sankt Petersburgu. Terra Truck deo je Lengo Automotive Group koja posluje u Holandiji, Belgiji, Nemačkoj, Poljskoj i Rusiji.