Servis za Mercedesove i Setrine autobuse na novoj adresi

04.05.2009.

evobus_logoEvoBus Srbija i Crna Gora d.o.o. obaveštava da je od 4. maja počela sa radom nova servisna radionica za autobuse Mercedes-Benz i Setra – na novoj lokaciji, u sklopu servisnih kapaciteta i direkcije Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora, na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih brigada 33.
Uz dupliranje servisnih kapaciteta i nabavkom nove opreme proširen je i dijapazon servisnih usluga, pa se na novoj lokaciji i u novom ambijentu, pored dosadašnjeg redovnog servisiranja, dijagnostike i mehaničarsko-električarskih popravki, može obaviti i podešavanje geometrije oslanjanja („reglaža trapa“), ispitivanje sistema oslanjanja (zglobova, ramena i vođica) pomoću hidrauiličnih ploča za razvlačenje, ispitivanje kočnog sistema na kočnim valjcima, zamena vetrobranskog i ostalih stakala.
U EvoBus Srbija i Crna Gora d.o.o. nastavljaju s aktivnostima na proširenju servisnih usluga – na redu je tehničko i kadrovsko opremanje kapaciteta za limarsko-farbarske i druge popravke.
Sve informacije o servisnim uslugama u radionici na novoj lokaciji se mogu dobiti i telefonom – na broj 011/30 19 045, putem telefaksa – na broj 011/30 19 044, dok se informacje o rezervnim delovima mogu dobiti pozivanjem broja 011/30 19 046.